ONDERHOUD

ONDERHOUD TRUCKS & TRAILERS

Goed onderhoud is belangrijk voor uw bedrijfszekerheid. De Bekker Technics is gespecialiseerd en ervaren in het onderhouden en repareren van de diverse merken trucks, opleggers en aanhangwagens. Wij hebben voor alle merken specialistische gereedschap en apparatuur waarmee wij alle voorkomende werkzaamheden en reparaties kunnen uitvoeren.

De Bekker Technics heeft alles in huis!
Laat u het onderhoud aan de Bekker Technics over? Bespaar tijd en combineer het onderhoud, de APK met het ijken van de tachograaf. Wij beschikken over de certificering en apparatuur waarmee alle voorkomende merken tachografen zowel analoog als digitaal geijkt kunnen worden.

U kunt bij ons ook terecht voor alle denkbare reparaties en onderhoud voor Walkingfloor® trailers.

ONDERHOUD PERSONENWAGENS

Voor onderhoud, aircoservice en APK bent u bij Auto Service Empel aan het juiste adres. U heeft er geen omkijken naar, wij regelen het onderhoud, de aircoservice en de APK van uw personenauto of bestelwagen voor u. Maak direct een afspraak of kom langs. Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig de weg weer op kunt. Indien nodig regelen wij vervangend vervoer.

Ook hebben we voor alle merken personenauto’s een groot aantal soorten en merken autobanden, van zomer- tot winterband. Benieuwd of we voor uw merk autobanden kunnen leveren? Neem dan contact met ons op.

Montage wanneer het u uitkomt
Wij monteren nieuwe banden voor u, terwijl u wacht of wij voeren de werkzaamheden uit op een moment dat het u uitkomt. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Voor uw gemak hebben wij ook de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden voor u op te slaan.

Back to top